Uitzwaaiers

BALLONVAREN

UITZWAAIERS

Uitzwaaiers en achterblijvers zijn van harte welkom!


Dit spektakel is een belevenis om te zien! Van dichtbij ziet u de luchtballon opstijgen met de passagiers. Zodra de luchtballon is opgestegen vragen de stewards of er achterblijvers zijn die de luchtballon willen volgen en de landing willen meemaken.


De stewards geven u uitleg en een richting zodat het volgen van de luchtballon een plezierige bezigheid is. De stewards onderhouden radiocontact met de piloot waardoor een richting gegeven kan worden.


Het vervoer in onze passagiersbusjes is voor de passagiers inbegrepen. Achterblijvers kunnen met eigen vervoer achter ons aanrijden. Voor € 15,- p.p. kunnen achterblijvers ook in onze personenbusjes meerijden. U bent dan voor, tijdens en na de ballonvaart aanwezig. Graag vooraf reserveren.


De achterblijvers die meerijden worden door de stewards geassisteerd naar de personenbusjes.


Slaagt u erin om de gelande ballon te bereiken, ga dan nooit zonder toestemming van de stewards het terrein op. Wij vertrouwen op de medewerking en de goodwill van de landeigenaar en het is van grootste belang dat de relatie gehandhaaft blijft. De stewards geven u een seintje zodra u het terrein kunt betreden.

WINNAAR BESTE BALLONVAARTBEDRIJF IN ZUID HOLLAND 2018

Al 5 jaar op rij het beste ballonvaartbedrijf in Zuid Holland en daar zijn wij ontzettend trots op!