Ballonvaart

DE BALLONVAART

Een cadeaubon en/of E-Ticket ontvangen?

U kunt telefonisch, online of via e-mail een datum reserveren die voor u het beste uitkomt.

Bij uw reservering kunt u een voorkeur doorgeven welke omgeving u graag wilt ballonvaren. De piloot zal op de gereserveerde dag afhankelijk van de laatste meteogegevens van Schiphol bekijken wat voor u de gunstigste opstijglocatie is.

Op de door u gereserveerde dag ontvangt u altijd van ons een sms-bericht ivm de laatste meteogegevens. Bij "goed weer" spreken we met elkaar af, bij "slecht weer" wordt in overleg een nieuwe datum gereserveerd.

De verzamellocatie is Sjakies Ballonnerie te Moordrecht of rechtreeks naar de opstijglocatie.

U kunt uw voorkeur op de gereserveerde dag doorgeven.

Vanaf Sjakies Ballonnerie rijdt u in onze personenbusjes mee naar de opstijglocatie. De achterblijvers zijn uiteraard van harte welkom en kunnen met ons meerijden of met eigen vervoer de ballonvaart volgen.

Aangekomen bij de opstijglocatie wordt de heteluchtballon opgebouwd. De piloot zal na het opbouwen van de heteluchtballon, de passagiers bij elkaar roepen voor de briefing. De piloot geeft u dan uitleg over de werking van de heteluchtballon en waar u zich aan moet houden voor, tijdens en na de ballonvaart.

Zodra u bent opgestegen kunt u ruim een uur genieten van uw onvergetelijke avontuur op hoog niveau!

Uiteraard beschikt Aerostat ballonvaarten over een foto- en videovergunning. Dus vergeet uw camera niet!! Tijdens uw ballonvaart heeft u de mogelijkheid de piloot vragen te stellen. Wederom kunnen de achterblijvers de luchtballon volgen.

Na uw ballonvaart wordt de ballon weer ingepakt en volgt de champagneceremonie.

U wordt, 'in de adelstand verheven', en er zal champagne worden geschonken.

Na de champagne wordt u weer keurig met onze personenbusjes terug gebracht naar de locatie waar we zijn opgestegen of Sjakies Ballonnerie waar u nog kunt nagenieten van uw ballonvaart.

Uiteraard ontvangt u van uw piloot een certificaat van uw onvergetelijk avontuur op hoog niveau!

De piloten en stewards maken schitterende foto's van uw ballonvaart.