Achterblijvers

ACHTERBLIJVERS

Uiteraard zijn de achterblijvers en uitzwaaiers van Harte Welkom!

 

Vanaf Sjakies Ballonnerie en/of de opstijglocatie is het vervoer in onze luxe personenbusjes voor de passagiers bij de prijs inbegrepen.

Achterblijvers kunnen met eigen vervoer achter ons aanrijden naar de opstijglocatie.

Voor € 15,- p.p. kunnen achterblijvers ook in onze luxe personenbusjes meerijden. U bent dan voor,

tijdens en na de ballonvaart aanwezig. Graag vooraf reserveren!

Aangekomen bij de opstijglocatie worden de luchtballonnen gereed gemaakt voor vertrek. Dit spektakel is een belevenis om te zien! Vergeet uw camera niet voor de nodige foto's. Van dichtbij ziet u de balon opstijgen voor een schitterende ballonvaart met uw passagier(s). Het uitzwaaien is begonnen.

Zodra de luchtballon is opgestegen vragen de stewards of er achterblijvers zijn die de luchtballon willen volgen en de landing willen meemaken. De stewards geven u uitleg en een richting zodat het volgen van de luchtballon een plezierige bezigheid is. De stewards onderhouden radiocontact met de piloot waardoor een richting gegeven kan worden. De achterblijvers die meerijden worden door de stewards geassisteerd naar de personenbusjes.

Het is een spektakel om de luchtballon te zien landen. Zodra de piloot zijn landing heeft ingezet gaan de stewards op zoek naar de landeigenaar. Wij vragen u om de instructies van de stewards op te volgen en te wachten op toestemming van de landeigenaar voordat u de werf betreed.

 

Sjakies Ballonnerie is gedurende de ballonvaart open! U kunt hier ook onder het genot van een drankje en hapje wachten op de passagiers. Onze medewerkers houden u op de hoogte over het verloop van de ballonvaart, de landing, welk tijdstip de passagiers terug zijn, etc.

De piloten en stewards maken schitterende foto's van de onvergetelijke ballonvaart.